حجت الاسلام والمسلمین اقای اعرافی ریس جا معه المصطفی العالمیه با علما و شخصیتهای فرهنگی و علمی در کابل دیدار کردند.
قرار گزارش پایگاههای خبری: آقای اعرافی روز چهارشنبه مطابق با سوم جوزای سال ???? از مسجد جامع الزهرا (س) بازدید به عمل آوردند و نیز در روز پنج شنبه در ضیافتی که به مناسبت ایشان تدارک دیده شده بود در حوزه علمیه رسالت کابل حاضر شدند.
آقای اعرافی در این سفر با شخصیتهای مختلف علمی، فرهنگی از جمله با آیات الله صالحی، و حجت الاسلام آقای دانش وزیر عدلیه، و حجت الاسلام دکتر احمدی موسسه تحصیلات عالی کاتب دیدار و گفت و گو کرده است.
آقای اعرافی به غرض دیدار از حوزات علمیه افغانستان در کابل، مزار و هرات، به این کشور سفر کرده و نماینده جدید جامعه المصطفی العالمیه را در کابل معرفی نموده است.
گفتنی است که آقای اعرافی ضمن دیدار از مراکز مختلف علمی وحوزوی ودولتی سه پروتکل فرهنگی و اموزشی با وزارت معارف وحج و اوقاف امضا کرده است.
ديدار حجت الاسلام والمسلمين اقاي اعرافي با علما و شخصيتهاي فرهنگي و علمي در افغانستان حجت الاسلام والمسلمين اقاي اعرافي ريس جا معه المصطفي العالميه با علما و شخصيتهاي فرهنگي و علمي در کابل ديدار کردند.



ثبت دیدگاه