دوشنبه ۷ میزان ۱۳۹۳
اشرف غنی احمد زی، رئیس جمهور جدید کشور و عبدالله عبدالله به حیث رئیس اجرایی در حضور مهمانان داخلی و خارجی، سوگند یاد کردند که دین مقدس اسلام را اطاعت و از استقلال افغانستان حراست و از منافع مردم محافظت نماید.
متن سوگند نامه رئیس جمهور اشرف غنی چنین است:
بسم الله الرحمن الرحیم
“به نام خداوند بزرگ سوگند یاد می کنم که دین مقدس اسلام را اطاعت و از آن حمایت کنم قانون اساسی وسایر قوانین را رعایت و از تطبیق آن مواظبت نمایم. از استقلال حاکمیت ملی و تمامیت ارضی افغانستان حراست و حقوق و منافع مردم افغانستان را حفاظت کنم و با استعانت از بارگاه پروردگار متعال و پشتیبانی ملت ، مساعی خود را در راه سعادت و ترقی مردم افغانستان بکار برم.”
در مراسم تحلیف ریاست جمهوری، علاوه بر آقای احمدزی و عبدالله عبدالله؛ عبدالرشید دوستم معاون اول و سرور دانش معاون دوم ریاست جمهوری و محمد خان و محمد محقق نیز به عنوان معاونان آقای عبدالله ادای سوگند یاد کردند. و نیز احمدضیا مسعود به عنوان نماینده فوق العاده رئیس جمهوری در امور اصلاحات و حکومتداری خوب معرفی و سوگند وفاداری یاد کرد.




ثبت دیدگاه