پنجشنبه ۲ دلو ۱۳۹۳
به گزارش بشارت، همایش خانواده بین الملل با همت مجمع جهانی اهل البیت پنجشنبه ۲ دلو ۱۳۹۳ در مرکز همایشهای بین المللی دفتر تبلیغات اسلامی قم برگزار شد.
این همایش، با مشارکت جامعۀ المصطفی العالمیه، دفتر تبلیغات اسلامی، استان مقدس حضرت فاطمه معصومیه (س) مرکزمدیریت حوزه های علمیه، خبرگزاری ابناء و مرکز تحقیقات کامپیوتر علوم اسلامی برگزار شد و آقای اختری رئیس مجمع جهانی اهل البیت و آقای اعرافی رئیس جامعۀ المصطفی العالمیه و دیگر شخصیتها سخنرانی کردند.
در این مراسم کلیپی درباره معرفی همایش و نهادهای مشارکت کننده پخش گردید.
در حاشیه این همایش نشستها و گارگروههای تخصصی در نوبت پیش از ظهر و بعد از ظهر به مدت پنج روز دایر می گردد و نمایشگاهی از محصولات و فعالیتهای نهادهای مشارکت کننده به مدت یک هفته به روی بازدید کنندگان می باشد.
در نمایشگاه این همایش تصاویری از شهدای شیعه که به دست تکفیریها به شهادت رسیده بودند نیز به نمایش گذاشته شده بود و از افغانستان تصویری شهید مزاری رحمت الله علیه که به دست گروه طالبان در سال ۱۳۷۳ به شهادت رسیده بود، نیز به نمایش گذاشته شده بود
ثبت دیدگاه