نشست علمی: « نشست علمی همزیستی مسالمت آمیز در سیره پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله» به مناسبت سالروز میلاد پیامر خاتم حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله وسالروز ولادت سلاله مطهرش حضرت امام جعفر صادق علیه السلام، در ولایت دایکندی ولسوالی کیتی برگزار شد.
این نشست علمی از سوی مدرسه رسول اعظم کیسو و همکاری مرکز فرهنگی اجتماعی بشارت، روز چهارشنبه ۱۹/۶/۱۴۰۴ برابر با هفدهم ربیع الاول۱۴۴۷» ۱۴۴۷ در حسینیه امام حسن مجتبی در کیسو، ولایت دایکندی ولسوالی کیتی باحضور جمعی از طلاب و فرهنگیان برگزار گردید.
سخنرانان در این نشست تاکید کردند که منظور از «همزیستی مسالمت آمیز» زیستن و زندگی کردن در کنار دیگران با وجود تفاوتهای، مذهبی، دینی، قومی، فرهنگی و سیاسی، بدون توسل به خشونت و اذیت و آزار است، زندگی بدون تحقیر یا حذف فیزیکی یکدیگر است. زندگی به دور از خشونت همراه با رعایت حقوق متقابل یکدیگر است. و پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله در دوران رسالت خود به خصوص در مدینه به بشریت آموخت که میتوان با پیروان دیگر ادیان، قبایل و حتی مخالفان فکری به گونهای زندگی کرد که صلح، عدالت و کرامت انسانی حفظ شود. و امروزه بشریت به خصوص مسلمانها که دچار تنوع مذهبی، قومی و نژادی است می تواند از این سیره رسول الله درس بیاموزد و زندگی مسالمت آمیزی را در کنار یکدیگر تجربه کنند.
ثبت دیدگاه